القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل صينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر














طريقه عمل صينيه بطاطس بالفراخ   فى الفرن للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر

اسم الوصفه \\صينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن

&&&طريقه تحضير الوصفه&&

1 كيلو بطاطس حلقات
100 جم بصل حلقات
2 فلفل اخضر حلقات
2 فلفل اصفر حلقات
2 فلفل احمر حلقات
1 فلفل حار شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 مكعب مرق
500 مل شوربه خضروات
500 مل عصير طماطم
50 جم صلصه
فرخه كيلو


&&مقادير ومكونات الوصفه&&

1-وفى صينيه مدهونه سمن  نرص طبقه من البطاطس والبصل والطماطم والفلفل والفلفل الحار لحد ما نخلص كل المكونات وعلى الوش الفرخه المقطعهومتبله ملح وفلفل
2-وفى اناء على النار فى الشوربه نضيف عصير الطماطم وصلصه ونتبله ملح وفلفل ونسيبها تتسبك شويه
3- ولمه اننسبك نسقى بى البطاطس لحد ما تتشرب كلها بصلصه الطماطم والشوربه
4- وندخلها الفرن على 2== درجه لمدة 40 دقيقه
5- وتقدم وبالف هنا وشفا































طريقه عمل صينه بطاطس بالفرخ للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر,مقاديرصينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن للشيف حسن,صينيه بطاطس بالفراخ للشيف حسن,طريقه صينيه بطاطس للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل صينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن
من برنامج الشيف على قناهmbcمصر,طريقه ومقادير صينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن للشيف حسن,طريقه عمل صينيه بطاطس بالفراخ فى الفرن للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم24\4\2015,حلقه يوم الجمعه24 ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه24-4-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه24\4\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات