طريقه عمل مقرمشات بالجبنه والزيتون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
حلقه يوم السبت 16-5-2015
اسم الوصفه \\مقرمشات بالجبنه والزيتون
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
نصف كيلو دقيق
5 جم ملح
5 جم خميرة
5 جم سكر
250 جم ماء مثلج
75 جم جبنه رومى مبشوره
50 جم زيتون مفروم
125 جم زبدة
(الديكور)
جبنه رومى مبشورة
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى الميكسر نضيف الدقيق وملح وخميرة وسكر وزبدة ونخفقهم مع بعض كويس ثم نضيف جبنه رومى وزيتون ونخفقهم مع بعض
2- ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه
3-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها ونطبقها على بعض ونفردها تانى نطبفها اربع مرات ونفردها علشان تكون مورقه
4- ونضعها فى صاج ونغطيها بكيس ونسيبها ترتاح نصف ساعه
5- ونفردها بسمك سم ونقطعها اصابع
6-ونجيب بوله فيها ماء , بوله فيها جبنه رومى مبشورة
7-ونجيب صاج نرص فى المقرمشات وندهنها بماء ونرش عليها جبنه رومى مبشورة
8- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
9-وتقدم وبالف هنلل وشفا
طريقه عمل مقرمشات بالجبنه والزيتون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,مقرمشات بالجبنه والزيتون للشيف حسن,مقاديرمقرمشات بالجبنه والزيتون للشيف حسن,طريقه مقرمشات بالجبنه والزيتون للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل مقرمشات بالجبنه والزيتون من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مقرمشات بالجبنه والزيتون للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مقرمشات بالجبنه والزيتون بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم16\5\2015,حلقه يوم السبت 16 مايو للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 16-5-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه16\5\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,
تعليقات
إرسال تعليق