طريقه عمل وافل اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 03\10\2015 _حلقه يوم السبت 03 اكتوبر 2015)اسم الوصفه\\\\ وافل اللحمه الباردة
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
(العجينه)
350 جم دقيق
10 جم سكر
10 جم ملح
10 جم بيكينج بودر
5 جم بيكربونات الصوديوم
4 اصفر بيض
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
350 مل لبن دافئ
4 ابيض بيض
5 جم ملح
(الحشو)
100 جم لانشون فراخ قطع
100 جم لانشون لحمه قطع
50 جم بسطرمه قطع
100 جم جبنه موتزاريلا مبشوره
50 جم زيتون مفروم
100 جم طماطم لحم قطع
(الديكور)
صوص احمر
صوص ابيض
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1-للعمل العجينه فى الميكسر نضيف الدقيق والملح والسكر والبيكينج بودر وبيكربونات الصوديوم ونخفقهم مع بعض
2-فى بوله نخفق الاصفر بيض والزيت والزبدة واللبن ونخفقهم مع بعض كويس ونضفيهم على العجينه
3-فى بوله بالمضرب الكهربائى نخفق الابيض بيض وملح ونخفقهم مع بعض لعمل مارينج
4-ولمه يعمل مارينج نضيف الخليط الاول على الخليط التانى ونقلبه من تحت لفوق لحد ما يتجانس مع بعض ونسيبها ترتاح نصف ساعه
5-فى بوله نخلط الانشون اللحمه والفراخ وبسطرمه وجبنه موتزاريلا وزيتون وطماطم ونقلبهم مع بعض كويس
6-فى ماكنه الوافل نضيف كبشه عجينه ونضيف عليها الخليط الانشون ونقفلها كويس لحد ما تستوى ونرش على الوش صوص ابيض وصوص احمر
7-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل وافل اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصروافل اللحمه الباردة للشيف حسن,مقادير وافل اللحمه الباردة للشيف حسن, وافل اللحمه الباردة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل وافل اللحمه الباردة من برنامج الشيف قناه mbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وافل اللحمه الباردة للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وافل اللحمه الباردة بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم03\10\2015,حلقه يوم السبت 3 اكتوبر للشيف حسن,حلقه اليوم السبت03-10-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 03\10\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,وصفات ريجيم
تعليقات
إرسال تعليق