القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل اللبن الرايب 
سهل وبسيط 

المقادير ..

2 كيلو لبن , طاجن فخار ( برام ) .


الطريقة ..

نجيب اللبن طازج من غير ما نغلية .
نولع الفرن ونحط فية الطاجن عشان يسخن , 
وبعد مايسخن الطاجن نطفى الفرن ونخرج الطاجن وهو 
سخن ونفضى فية اللبن وبعدين نرجع الطاجن 
تانى الفرن بس يكون الفرن لسة سخن .
نسيبة فى الفرن ولو فى الصيف 24 ساعة 
وفى الشتا 48 ساعة لحد ما يجمد .

ملحوظة ..
( اهم حاجة فى نجاحة منخرجهوش من الفرن خالص لحد ما يجمد ) .
وبكدة هتكلى احلى لبن رايب وتستخدمية فى معجنات .


https://www.facebook.com/dido.dema/
http://fnoonel6abkh.blogspot.com/


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات