طريقة عمل اللبن الرايب
سهل وبسيط
المقادير ..
2 كيلو لبن , طاجن فخار ( برام ) .
الطريقة ..
نجيب اللبن طازج من غير ما نغلية .
نولع الفرن ونحط فية الطاجن عشان يسخن ,
وبعد مايسخن الطاجن نطفى الفرن ونخرج الطاجن وهو
سخن ونفضى فية اللبن وبعدين نرجع الطاجن
تانى الفرن بس يكون الفرن لسة سخن .
نسيبة فى الفرن ولو فى الصيف 24 ساعة
وفى الشتا 48 ساعة لحد ما يجمد .
ملحوظة ..
( اهم حاجة فى نجاحة منخرجهوش من الفرن خالص لحد ما يجمد ) .
وبكدة هتكلى احلى لبن رايب وتستخدمية فى معجنات .
https://www.facebook.com/dido.dema/
http://fnoonel6abkh.blogspot.com/
تعليقات
إرسال تعليق