طريقة الفراخ بالجبنة
وصفة للفراخ جديدة جميلة ..
المقادير ..
صدور فراخ مخلية مقطعة فيلية , بصل مقطع جوانح , فلفل الوان مقطع جوانح , زيتون اسمر ,
جبنة شيدر او موزاريلا , ملح , فلفل , زنجبيل , بصلة مبشورة , 2 ملعقة كبيرة كاتشب .
الطريقة ..
نحضر الفراخ ونضع عليها البصل المبشور والكاتشب والملح والفلفل والزنجبيل
ونقلبها ونسيبها فى التتبيلة 3 ساعات بعد كدة ناخد قطعة الفراخ ونضع فيها قطعة من الجبنة الشيدر
وقطعة بصل وفلفل الوان وزيتون وبعدين نلف قطعة الفراخ رول ونشبكها بخلة .
ونكرر هذة الخطوة لحد ما تنتهى الكمية .
بعد ذلك نحضر صنية مدهونة زبدة ونرص فيها الفرخ ونغطيها بورقة فويل وندخلها الفرن لمدة 1/2 ساعة
بعد كدة نشيل الفويل ونسيبها لحد ما تنشف مايتها وتستوى .
ممكن قبل ما نخرجها من الفرن نرش عليها شوية جبنة موزاريلا وتقدم ساخنة
مع سلطة الزبادى او الطحينة .
بالهنا والشفا ..
http://fnoonel6abkh.blogspot.com/
https://www.facebook.com/dido.dema/
تعليقات
إرسال تعليق