طريقه عمل فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 01 \12\2015 _حلقه يوم الثلاثاء 01 ديسمبر2015)
اسم الوصفه\\\\فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
4 صدور فراخ
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
بصله مبشوره
(الحشو)
اوراق ريحان
1 جزر اصابع
1 كرافس اصابع
1 بطاطس اصابع
1 كوسه اصابع
جبنه موتزاريلا
زبدة
بصله مكعبات
ثوم مفروم
(الصوص)
50 جم زبدة زيت
1 بصل شرائح
1 فص ثوم
25 جم دقيق
200 مل شوربه فراخ
100 جم كريمه طبخ
5 جم ملح
5 جم فلفل ابيض
(السلق)
2 لتر ماء مغلى
2 ورق لورا
1 بصله على 4
2 حبهان
5 جم ملح
5 جم فلفل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
1-فى طاسه فيها زبدة نشوج البصل والثوم ولمه يدبل نضيف الكوسه والجزر والبطاطس والكرات ونتبله ملح وفلفلونسيبها تستوى 50 % ونسيبه يبرد
2- ونجيب الفراخ نتبلها ملح وفلفل ورق ريحان ونضع الخضار السوتيه وجبنه موتزرايلا ونلفها رول ونقطعها على 2 ونقفلها بخله
3- وفى اناء على النار فى ماءمغلى وورق لورا وحبهان وجزر نسلق الفراخ لمدة نصف ساعه
4-فى طاسه على النار نعمل الصوص نشوح البصل ولمه يدبل نضع الثوم ونقلبهم مع بعض كويس ونحمر الدقيق ولمه يحمر نضيف الشوربه ونقلبهم مع بعض كويس اوى ثم نضيف الكريمه وملح وفلفل
5- ونضع الفراخ فى الصوص ونقلبهم مع بعض كويس وتاخد غلاوة ونرفعها من على النار
6- ونصبها فى طبق التقديم ونرش عليها بقدونس مفروم
7- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض للشيف حسن,مقاديرفراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض للشيف حسن,فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, فراخ ملفوفه بالخضار والصوص الابيض بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 01\12\2015,حلقه يوم الثلاثاء 01
ديسمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 01-12-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 01
\12\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى,
تعليقات
إرسال تعليق