طريقه عمل لينزا كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
كوب زبدة طريه(200 جم)
نصف كوب سكر بودر(100 جم)
3 بيضات
نصف ملعقه صغيرة فانيليا(5 جم)
2 كوب دقيق(400 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
(الحشو)
2 وربع كوب زبدة طريه(450 جم)
2 وربع كوب سكر بودر(450 جم)
4 بيضات
نصف ملعقه صغيرة فانيليا(5 جم)
2 ونصف كوب بندق بودر(450 جم)
2 وربع كوب كيك اسفنجى شيكولاته(450 جم)
كوب دقيق ابيض(200 جم)
2 بشر ليمون
كوب مربى توت(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الحشو\\\\- فى الميكسر نضيف زبدة وسكروبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط , وفى بوله نخلط كيك شيكولاته وبندق بودر ودقيق وبشر ليمون ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط البيض ونخفقهم مع بعض
التارت\\\
- فى الميكسر نضيف زبدة وسكروبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ,وفى بوله نخلط دقيق وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضع العجينه فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه, ونجيب صينيه التارت ونضع فيها عجينه التارت ونعملها حرف ونضع نصف الحشو وندهنه مربى توت ونزينه بباقى الحشو
- وندخل التارت الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه
ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لينزا كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لينزا كيك للشيف حسن,مقاديرلينزا كيك للشيف حسن .طريقه لينزا كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لينزا كيك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لينزا كيك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لينزا كيك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق