طريقه عمل صدر رومى محشى روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
صدر رومى 2 كيلو مفتوح ساندوتش
(التبيله)
نصف كوب ماء بصل
نصف كوب طماطم
ملعقه فلفل
ملعقه روزمارى
ملعقه زعتر
2 ونصف ملعقه ليه ضانى
2 ونصف ملعقه زبدة
2 ونصف ملعقه زيت
بصل مبشور
كرات شرائح
تفاح اخضر مكعبات
بشر برتقال
2 ونصف ملعقه مرمريه
عصير برتقاله
كوب بقسماط
نصف كوب شوفان
نصف ملعقه ملح
نصف ملعقه فلفل
بيضه
( بصل\جزر\كرات\ كرفس)
(الغطاء)
2 ونصف ملعقه زيت
2 ونصف ملعقه زبدة
2 ونصف ملعقه صلصه
2 ونصف ملعقه عسل ابيض
2 ونصف ملعقه عصيرعنب
2 ونصف ملعقه عصير برتقال
2 ونصف ملعقه دقيق
2 ونصف ملعقه بشر برتقال
ملح\ فلفل
زعتر\ روزمارى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوج ليه ونضيف زبدة وزيت ونقلبهم مع بعض ونضيف بصل مبشوروكرات وتفاح وبشر برتقال ومرمريه وعصير برتقال وبقسماط وشوفان ووملح وفلفل وبيضه ونقلبهم مع بعض ولمه تدبل نسيبها تبرد- نجيب صدر الرومى , وفى بوله نخلط ماء بصل وماء طماطم وملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم صدر الرومى ونضع فى الحشو ونلفها رول ونربطه بخيط دوباره- ونجيب صاج ونرص فى شرائح جزروبصل وكرات وكرفس ونضع عليهم صدر الرومى ونغطى بفويل , وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة ساعه ونصف
- فى اناء على النارنخلط زبدة وزيت وصلصه وعسل وعصير عنب وعصيربرتقال وبشربرتقال ودقيق وملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونقلبهم مع بعض تاخد غلاوة ونرفعها من على النار وندهن بيهم صدر الرومى وندخله تحت الشوايه تاخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صدر رومى محشى روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدر رومى محشى روستو للشيف حسن,مقاديرصدر رومى محشى روستو للشيف حسن .طريقه صدر رومى محشى روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه صدر رومى محشى روستو, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صدر رومى محشى روستو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه صدر رومى محشى روستو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق