طريقه عمل بفلوفه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
كوب بياض بيض(200 جم)
نصف ملعقه ملح(5 جم)
كوب سكر(200 جم)
ملعقه نشا(25 جم)نصف ملعقه ملح(5 جم)
كوب سكر(200 جم)
ملعقه خل(25 جم)
نصف ملعقه فانيليا(5 جم)
(الحشو)
كوب ونصف جبنه كريمى(300 جم)
كوب الاربع زبادى(175 جم)
نصف ملعقه فانيليا(5 جم)
2 كوب الاربع فواكه مشكله قطع(375 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخفق بياض بيض ملح وضيف سكر حبه حبه لحد ما يعمل مارينج, ونضع المارينج فى بوله ونضيف خل وفانيليا ونشا ونقلبهم مع بعض لحد بمعلقه خشب - ونجيب صاج وندهنه زبدة ونرش فى سكر بودر ونضع فى الخليط بشكل عشوائى
- ندخل الصاج الفرن على 120 درجه لمدة ساعتين
الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط جبنه ريمى وزبادى وفانيليا ونقلبهم مع بعض ونضيف على البفلوفه ونرص عليها الفواكه المشكله
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بفلوفه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بفلوفه للشيف حسن,مقادير بفلوفه للشيف حسن .طريقه بفلوفه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بفلوفه , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بفلوفه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بفلوفه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق