&&المقاديروالمكونات&&
25 جم سمن (ملعقه كبيره)
25 جم طحينه(ملعقه كبيره)
(الخليط)
600 جم دقيق سميد(3 كوب كبيره)
50 جم جوزهند ناعم(2 ملعقه كبيره)
10 جم بيكنج بودر(نصف ملعقه صغيره)
175 جم سكر (كوب الاربع)
175 جم سمن (كوب الاربع)
175 مل لبن (كوب الاربع)
100 جم شربات ثقيل( نصف كوب)
بندق مقشر
(الشربات)
500 جم سكر(2 كوب ونصف)
500 مل ماء(2 كوب ونصف)
عصير ليمونه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النار ولمه يغلى نضيف عصير ليمونه ياخد غلاوة ونرفعه من على النار
البسبوسه\\\\\
- فى بوله نخلط دقيق سميد وجوزهند وبيكينج بودر
فى اناء على النار ندوب سمن ولبن وسكروشربات ثقيل ونقلبهم مع بعض( يكون دايب ودافئ) ونضيفهم على خليط السميد ونقلبهم مع بعض( يكون خليط رملى)
- ونجيب صاج وندهنه سمن وطحينه ونضع فى البسبوسه ونبل ايدينا ماء ونفرد البسبوسه بسمك نصف عقله الصباع وممكن نزينها ببندق
- وندخل الصاج الفرن اول 5 دقائق على 220 درجه وبعدها نخفض النارعلى 200 درجه لمدة 20 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها الشربات الساخن
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بسبوسه بالبندق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه بالبندق للشيف حسن,مقادير بسبوسه بالبندق للشيف حسن .طريقه بسبوسه بالبندق بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بسبوسه بالبندق, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسبوسه بالبندق
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه بالبندق بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق