&&المقاديروالمكونات&&
جمبرى كبير
(التتبيله)
مسطرده
ثوم مفروم
بشر وعصير ليمونه
خل
زيت
ملح
كمون
زبدة ودقيق
مسطرده
ثوم مفروم
بشر وعصير ليمون
عصير برتقال وكريمه طهى
ملح وفلفل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى صينيه نرص الجمبرى مفتوح ومنظف
- فى بوله نخلط مسطرده وثوم مفروم وبشر وعصير ليمون وخل وزيت وملح وكمون ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الجمبرى
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى زبدة تاخد لون ونضيف مسطرده وثوم مفروم وبشر وعصير ليمون ونقلبهم ونضيف عصير برتقال وكريمه طهى وملح وفلفل ونقلبهم وتاخد غلاوتين ونضيفهم على الجمبرى- وندخل الجمبرى الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
- فى بوله نخلط مسطرده وثوم مفروم وبشر وعصير ليمون وخل وزيت وملح وكمون ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الجمبرى
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى زبدة تاخد لون ونضيف مسطرده وثوم مفروم وبشر وعصير ليمون ونقلبهم ونضيف عصير برتقال وكريمه طهى وملح وفلفل ونقلبهم وتاخد غلاوتين ونضيفهم على الجمبرى- وندخل الجمبرى الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جمبرى بترفلاى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جمبرى بترفلاى للشيف حسن,مقاديرجمبرى بترفلاى للشيف حسن .طريقه جمبرى بترفلاى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جمبرى بترفلاى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جمبرى بترفلاى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جمبرى بترفلاى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق