&&المقاديروالمكونات&&
3 كوب لبن(600 مل)
كوب الاربع سكر(175 جم)
نصف ملعقه مستكه(10 جم)
ربع كوب جوزهند(50 جم)
ربع كوب زبيب(50 جم)
كوب سميد ناعم(200 جم)
(الفورمه)
2 ملعقه فورته مسكره(50 جم)
2 ملعقه فسدق انصاف(50 جم)
2 ملعقه بندق محمص انصاف(50 جم)
كريمه خفق
2 ملعقه بندق محمص انصاف(50 جم)
كريمه خفق
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى اناء على النار فى لبن بيغلى نضيف كريمه طهى وتقلبهم مع بعض كويس
-ونضيف سميد وسكروزبيب وجوزهند ونقلبهم مع بعض كويس حتى تنضج
-نجيب فورمه وندهنها زبدة ونرش فيها دقيق ونرش فيها فروته مسكرة وبندق وفسسدق ونصب عليها الخليط ونسيبها تبرد خالص فى المطبخ ونزينها بكريمه خفق
- وندخل الفرومه الثلاجه لحد ما تجمد خالص
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ليالى لبنان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ليالى لبنان للشيف حسن,مقاديرليالى لبنان للشيف حسن .طريقه ليالى لبنان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ليالى لبنان , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ليالى لبنان
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ليالى لبنان بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق