&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب ونصف زبدة (500 جم)
كوب سكر (200 جم)
5 بيضات
ملعقه صغيرة فانيليا(5 جم)
كوب لبن دافئ(200 مل)
ملعقه كبيرة قرفه بودر(25 جم)
4 كوب دقيق(800 جم)
نصف ملعقه بيكينج بودر(10 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى قرفه ونسيبه يبرد خالص
- فى الميكسر نخفق سكر مع سمن ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على خليط كريمى ونضيف البيض بيضه بيض ونضيف فانيليا ونخفقهم مع بعض ونضيف اللبن بالقرفه ونخفقهم مع بعض , وفى بوله نخلط دقيق وبيكنج بودر وملح ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعه فى كيس حلوانى
- نجيب صاج وندهنه سمن ونقطع البسكويت ونرصه فى الصاج
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- لوهنعمل البسكويت فى ماكينه البسكويت هنضيف كوب دقيق على الخليط السابق , ولو هنعمل البسكويت فى الماكينه لازم نضع العجينه الثلاجه تاخد تبريد)
طريقه عمل بسكويت قرفه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسكويت قرفه للشيف حسن,مقاديربسكويت قرفه للشيف حسن .طريقه بسكويت قرفه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بسكويت قرفه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسكويت قرفه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسكويت قرفه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق