ديك رومى
ملح وفلفل وحبهان ومسيكه وورق لورا وثوم فصوص وبصل شرائح وكرات وكرفس وليمون وبرتقال وتفاح شرائج وابو فروة شرائح وماء مغلى
حمام مشحى ومسلوق
ممبار محشى ومسلوق(200 جم)
ورق عنب مسواه
كفته
(العجينه)
دقيق
ملح
بيضه
ماء
زيت
زبدة وزعتر بودر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- ونجيب الديك الرومى ونغسله كويس اوى ونبطنه كفته ونحشى ممبار وحمام وورق عنب ونفله فى بلاسيتك فيلم - فى اناء على النار فى ماء مغلى ملح وفلفل وحبهان ومسيكه وورق لورا وثوم فصوص وبصل شرائح وكرات وكرفس وليمون وبرتقال وتفاح شرائج وابو فروة شرائح ونضع الديك يتسلق لمدة ساعه ونسيبه يبرد خالص - وفى الميكسر نخلط دقيق وملح وبيضه وماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط والحصول على عجينه سهله طريه ونقطعها على 3 كرات ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه فى الثلاجه وعلى الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه وندهنه زبدة ونرش عليها زعتر ونفرد العجينه ونضع فيها الديك الرومى ونقفله كويس ونخرم العجينه بشوكه - ونجيب صاج ونضع فى الديك وندهنها بيض وندخل الديك الرومى الفرن على 160 درجه لمدة ساعتين
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ديك رومى محشى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ديك رومى محشى للشيف حسن,مقاديرديك رومى محشىه للشيف حسن .طريقه ديك رومى محشى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ديك رومى محشى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ديك رومى محشى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ديك رومى محشى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق