&&المقاديروالمكونات&&
2 كوب ونصف زبدة(500 جم)
كوب سكر(200 جم)
5 بيضات
ملعقه صغيرة فانيليا (5 جم)
ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
4 كوب كبيرة دقيق(800 جم)
ملعقه جوزهند ناعم(25 جم)
كوب لبن دافئ(200 جم)
ملعقه صغيرة بيكينج بودر(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النارنغلى اللبن ونضيف عليها جوز الهند ونغطى ونسيبه يبرد خالص ونصفى
- فى الميكسر نخفق زبدة مع سكر ونخفقهم مع بعض لحد ما الخليط يكون كريمى ونضيف بيض وفانيليا ولبن ونخفقهم مع بعض وفى بوله نخلط دقيق وملح ونخفقهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى
- نجيب صاج وندهنه سمن ونقطع البسكويت ونرصه فى الصاج
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقائق
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- لوهنعمل البسكويت فى ماكينه البسكويت هنضيف كوب دقيق على الخليط السابق , ولو هنعمل البسكويت فى الماكينه لازم نضع العجينه الثلاجه تاخد تبريد)
طريقه عمل بسكويت جوزهند بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسكويت جوزهند للشيف حسن,مقاديربسكويت جوزهند للشيف حسن .طريقه بسكويت جوزهند بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بسكويت جوزهند, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسكويت جوزهند
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسكويت جوزهند بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق