طريقة عمل الكشك بالجمبرى تحضير اكلات الكشك بالجمبرى الاسكندرانى
طريقة عمل كشك الجمبري وهو وجبة لذيذة وسريعة التحضير كشك بالجمبرى إذا كُنتِ ترغبين بإعداد طبقٍ بحريٍ الكشك بالجمبرى
جديدٍ ومتميز على سفرةِ الطعام، قدِّمي الكشك بالجمبري اجمل عمل كشك بالجمبرى خطوات خطوات عمل الكشك بالجمبري وصفة الكشك بالجمبري
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير : كشك بالجمبري
بصلة
طمطمايه
نص كيلو جمبرى
ملح
وفلفل اسمر
3 كوب ماية
كوب لبن
3 معالق دقيق
طريقة طهى كشك بالجمبري
التحضير:كشك بالجمبري
اول حاجة هنخرط البصلة ونحطها تتشوح فى شوية زيت
ولما تصفر ننزل بالجمبرى يتشوح معاها شوية
وهنا حطيت الملح والفلفل الاسمر
وبعدين نحط 3 كوب ماء ونبشر الطمطماية وننزل بيها
الطبخ: كشك بالجمبري
ونسيبهم يغلو لحد لما الجمبرى يستوى انا حطيت عليها مرقة فورية دى اختيارى بس انا بحب احطها فى معظم اكلى بتدى طعم حلو اوى
وبعدين نقلب 3 معالق دقيق فى كوباية اللبن زى الصور اللى فوق ونحطهم على الجمبرى اللى على النار
وبعدين هتلقيه بيتقل معاكى كل شوية بصى هنا بداء يتقل
وهنا بعد لما طفيت عليه لازم يبقى كريمى كدا زى المهلبية ميكونش خفيف ولاتقيل
وبعدين قطعت بصلتين وحمرتهم فى الزيت عشان احطهم على الوش
وكدا خلاص اتحمرو اوعى تحرقيهم عشان ميمرروش يكونو دهبى يعنى
وبالهنا مطبخ حوريات الكشك بالجمبرى
طريقة عمل كشك الجمبري وهو وجبة لذيذة وسريعة التحضير كشك بالجمبرى إذا كُنتِ ترغبين بإعداد طبقٍ بحريٍ الكشك بالجمبرى
جديدٍ ومتميز على سفرةِ الطعام، قدِّمي الكشك بالجمبري اجمل عمل كشك بالجمبرى خطوات خطوات عمل الكشك بالجمبري وصفة الكشك بالجمبري
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير : كشك بالجمبري
بصلة
طمطمايه
نص كيلو جمبرى
ملح
وفلفل اسمر
3 كوب ماية
كوب لبن
3 معالق دقيق
طريقة طهى كشك بالجمبري
التحضير:كشك بالجمبري
اول حاجة هنخرط البصلة ونحطها تتشوح فى شوية زيت
ولما تصفر ننزل بالجمبرى يتشوح معاها شوية
وهنا حطيت الملح والفلفل الاسمر
وبعدين نحط 3 كوب ماء ونبشر الطمطماية وننزل بيها
الطبخ: كشك بالجمبري
ونسيبهم يغلو لحد لما الجمبرى يستوى انا حطيت عليها مرقة فورية دى اختيارى بس انا بحب احطها فى معظم اكلى بتدى طعم حلو اوى
وبعدين نقلب 3 معالق دقيق فى كوباية اللبن زى الصور اللى فوق ونحطهم على الجمبرى اللى على النار
وبعدين هتلقيه بيتقل معاكى كل شوية بصى هنا بداء يتقل
وهنا بعد لما طفيت عليه لازم يبقى كريمى كدا زى المهلبية ميكونش خفيف ولاتقيل
وبعدين قطعت بصلتين وحمرتهم فى الزيت عشان احطهم على الوش
وكدا خلاص اتحمرو اوعى تحرقيهم عشان ميمرروش يكونو دهبى يعنى
وبالهنا مطبخ حوريات الكشك بالجمبرى
تعليقات
إرسال تعليق