القائمة الرئيسية

الصفحات

تورتيلا البطاطس بنكهة البصل و الثوم

وصفة التورتيلا لها طرق عديدة و الكل بيتفنن بعملها على ذوقه
و ديه احدى الطرق المحببة عندي نكهتها مغاايرة لكن لذييذة و ان  شاء الله تعجبكم

 

الطرريقة سهلة
اولا بنجهز مكعبات البطاطس بعد تقشيرها بنشفها جيدا و بنقليها بزيت غزيرة و هنا بضيف اول نكهة و هي الثوم
باخد فص ثوم و بدقه دون ان ازيله عن  قشرته و بضيفه لزيت القلي عشان يعطي نكهة للبطاطس


 
فهالاثناء بجهز ثاني نكهة باخد حبة بصل كبيرة و بقليها فشوية زيت لحتى تدبل مع رشة ملح و فلفل اسود
لما تنضج البطاطس بدون ان تتحمر كثيير باخد فص الثوم الي بيكون اتقلى مع البطاطس حتلاقوه لين و كثيير حلو و بهرسه و بضيفه للبصل
 

البطاطس اتركها على ورق ماص حتى تبرد تمااااااااااااما و بضبف لها رشة بقدونس مع خليط البصل و الثوم و رشة ملح و فلفل كمان
بضيف البيض و عدد البيضات حسب كمية البطاطس و لازم يكون لا باس به هنا عملت 6بيضات بمزجهم قبلا قبل اضافتهم
 



بجهز مقلاة و لازم تسخن جيدا قبل ما اضيف شوية زيت و خليط التورتيلا و اتركها تنضج على اول جهة على نار خفييفة جدا و اقلبها عالجهة الثانية
اتركها تبرد شوي قبل ما اقطعها و اقدمها

 
البنات بيحبوا ياكلوها سندوتشات مع كتشوب حاارة و صحة و هنا
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات