المقادير والطريقه
بجيب صدور الفراخ الفيلية وااخذ الجزء السفلى من الصدر الطرى
وافرمة واعصجة مع البصل والملح والفلفل والبهار والحبهان ورشة بسيطة قرفة
واضع علية جبنة شيدر وموتزريلا مع الحرارة الجبنة بتربط العصاج مع بعض
واخذ الصدر افتتحة من اعلى بالسكين بحيث يشبة الكليمارى او كيس مفتوح
لكن بحرص دون ان يقطع واحشية بالعصاج السابق
ثم اضع فى الدقيق واعمل مخلوط من البيض وكمية وفيرة من الجبن الرومى المبشور
ثم اضعة فى الخليط ثم يقلى فى الزيت كمية بسيطة
وعندما يحمر من جميع النواحى اضعة فى صينية واغطي الصينية بورق الفويل
وادخلة فى الفرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة لكى يكتمل السواء الداخلى للصدر
وكمان هينزل كمية من الزيت
ويقدم مع الارز وبالهنا والشفا
تعليقات
إرسال تعليق