وصفه البسطرمه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 19\09\2017 _حلقه يوم الثلاثاء 19 سبتمبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه البسطرمه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
عرق لحمه فيليه (انتركوت)
(مرحله2)
1 كوب ملح خشن
(الخلطه)
100 جم بابريكا
300 جم حلبه بودره
200 جم ثوم مفروم
100 جم فلفل احمرمفروم
25 جم ورق لورا
25 جم فلفل
25 جم ملح
10 جم جوزة الطيب
25 جم كسبرة
25 جم كمون
10 جم شطه
200 مل ماء للعجن
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-ونجيب فوطه نظيفه وننشف بيهم العرق اوى ونجيب استشوار ونشغله على البارد وننشف بى عرق اللحمه ونلفه فى ورق زبدة ونعلقه فى مكان جيد التهويه ونضع تحته طبق ( علشان لو فى اى ماء او سؤائل تنزل منه) نعلقه لمدة 24 ساعه
- وفى بوله فيها ملح خشن نمسح بالملح عرق اللحمه ونلفه فى ورق زبدة
-ونضع عرق الفيليه فى بوله ونضغط عليه باى حاجه تقيله عندك لمدة يوم كامل وبعدها ننضف منوا الملح خالص
-وفى الميكسرنضع ثوم وحلبه وبابريكا وفلفل رومى احمر ورق لورا وفلفل وملح وجوزة الطيب وكسبرة وكمون وشطه ونخلطهم مع بعض ونضيف عليهم الماء حبه حبه لحد ما تعمل زى عجينه
-وبالعجينه دى نغطى عرق الفيليه كله (منخليش مكان باين فى اللحمه خالص)ونمسح عليه بالماء( نخلى باقى الخلطه فى الثلاجه علشان لو نحتاج منها تانى نحط على البسطرمه)
-ونعلقه فى مكان جيد التهويه لمدة من 7 ايام الى 10 ايام وبعدها نضعه فى الثلاجه (ونقطع على اد الاستعمال ونلفه فى ورق زبدة علشان متنشافش منك)
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه البسطرمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,وصفه البسطرمه للشيف حسن,مقاديروصفه البسطرمه للشيف حسن , وصفه البسطرمه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقهوصفه البسطرمه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البسطرمه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه البسطرمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر سبتمبر,
حلقه اليوم 19\09\2017, حلقه يوم الثلاثاء 19 سبتمبر للشيف حسن,حلقه 19 سبتمبر للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 19-09-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 19\09\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق