القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل كعب الغزال عجوة وملبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة &&المقاديروالمكونات&&


طريقه عمل كعب الغزال عجوة وملبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


نصف ملعقه كبيرة خميرة فوريه(10 جم)
نصف ملعقه كبيرة سكر(10 جم)
ربع كوب ماء دافئ(50 جم)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
كوب سمن سايحه(200 جم)
نصف كوب قشطه او زبادى او لبن رايب(100 جم)
(الحشو)
كوب ملبن(100 جم)
2 ونصف زبدة طريه(60 جم)
كوب عجوه(100 جم)

2 ونصف زبدة طريه(60 جم)
(الغطاء)
ربع كوب سمسم(50 جم)
ربع كوب سمن(50 جم)
ربع كوب لبن(50 جم)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&



- فى بوله نخلط خميرة وسكروماء وندوبهم مع بعض ونضيف دقيق وملح ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف زبادى  وسمن ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط والحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكلها ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- فى بوله نخلط عجوة وزبدة او ملبن وزبدة
- ونشكل العجينه رول طويل ونحشيها ملبن اوعجوة ونلفها رول على الحشو ونقطعه ونرصه فى صاج ونسيبه يخمر ربع ساعه تانى ونلمعها سمن ولبن ونرش عليه سمسم
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل كعب الغزال عجوة وملبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه كعب الغزال عجوة وملبن للشيف حسن,مقاديركعب الغزال عجوة وملبن للشيف حسن .طريقه كعب الغزال عجوة وملبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كعب الغزال عجوة وملبن, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كعب الغزال عجوة وملبن
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كعب الغزال عجوة وملبن بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه










هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات