&&المقاديروالمكونات&&
ربع كوب سمن(50 جم)
نصف كوب لحمه مكعبات(100 جم)
نصف كوب بصل مكعبات(100 جم)
نصف كوب جزر مكعبات(100 جم)
10 كوب ماء مغلى(2 لتر ماء)
ملعقه سمن(25 جم)
كوب الاربع لسان عصفور(150 جم)
ربع ملعقه ملح(5 جم)
ربع ملعقه فلفل(5 جم)
ربع ملعقه جوزة الطيب(5 جم)
لتر شوربه مغليه
ملعقه كسبرة مفرومه(25 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نحمر لسان عصفور فى سمن ياخد لون ذهبى فاتح
- فى اناء على النار نشوح مكعبات لحمه فى سمن ولمه تغير لونها نضيف بصل ولمه يدبل نضيف جزرونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونضيف شوربه ونسيبها اللحمه تستوى ونضيف لسان عصفورمحمر ونسيبها يغلى شويه ونضيف كسبرة مفرومه وياخد غلاوتين ونرفعه من على النار
ويقدم وبالف ها وشفا
ويقدم وبالف ها وشفا
طريقه عمل شوربه لسان العصفور بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شوربه لسان العصفور للشيف حسن,مقاديرشوربه لسان العصفور للشيف حسن .طريقه شوربه لسان العصفور بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه شوربه لسان العصفور, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل شوربه لسان العصفور
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه شوربه لسان العصفور بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق