طريقه عمل فرخه مدفونه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر
اسم الوصفه\\ فرخه م\فونه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
فرخه كيلو ونصف
10 جم ملح
10 جم فلفل
10 جم خل
10 جم دقيق
(الحشو)
100 جم كرات مكعبات
2 سم زنجبيل مكعبات
100 جم جزر مكعبات
10 جم سكر
50 مل صويا صوص
50 مل عصير كريز
50 جم بهارات فراخ
50 مل زيت
1 ورق الزمنيوم
(العجينه)
1 كيلو دقيق
1 كيلو ملح خشن ملح
390 مل ماء للعجن
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى بوله نضع الفرخه ونضيف الملح والفلفل والدقيق وخل وندعك بيها الفرخه كويس اوى ثم نشطفها ونصفيها
2-فى بوله نضع الكرات وعصير الكريز وصويا صوص وزنجيبل وملح وفلفل وسكر وبهارات وملعقه ماء ونقلبهم مع بعض كويس ونحسى بى الفرخه من جوا
3- ونجيب ورق الومنيوم ونلف بيها الفرخه ونقفلها كويس
4-فى الكبه نضع الدقيق والملح والماء ونعجن العجينه وعلى الرخامه نرض دقيق فوق وتحت العجينه ونفردها بالنشابه وندهن العجينه ماء
5- ونلف الفرخه فى العجينه ونقفلها كويس اوى وندهنها ماء بالفراشه
6- ونضعها فى صينيه وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة ساعتين ونصف
7- ونغرفها فى طبق التقديم
8-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فرخه مدفونه للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر,مقاديرفرخه مدفونه للشيف حسن,فرخه مدفونه للشيف حسن,طريقه فرخه مدفونه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل فرخه مدفونه
من برنامج الشيف على قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرفرخه مدفونه للشيف حسن,طريقه عمل فرخه مدفونه للشيف حسن من برنامج الشيف على قناه mbc مصر,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم24\4\2015,حلقه يوم الجمعه24 ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه24-4-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه24\4\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,
تعليقات
إرسال تعليق